Monday 27 October 2014

Перлите и перлените бижута

Перлите са били най-модерните украшения за жените през 20-те, 30-те и 40-те години на 20-ти век. Може би поради тази причина много от жените се страхуват да носят перлени бижута в днешно време, за да не ги правят по-старомодни и защото повечето хора свързват перлите с възрастните дами. Но истината е, че всъщност перлите и перлените бижута могат да блестят чудесно върху всяка съвременна, млада жена. Финесът и класическата красота на перлите могат да превърнат всеки тоалет в по-изискан и стилен. 

Разбира се, не е нужно да използваме перлите в старият им скучен вариант. Можем да бъдем малко креативни и да направим от дългия перлен гердан едно естетически издържано, модерно перлено бижу. Например като го завържем на голям възел, или ако го увием няколко пъти около врата си, или пък го спуснем назад ако сме облечени в топ с гол гръб. Има много начини да разнообразим носенето на перлени бижута. Просто трябва да бъдем малко по-изобретателни. 

Друго твърдение за перлите е, че те са подходящи само за вечерен тоалет. Истината е съвсем друга. Перли могат да се носят и през деня, и с най-обикновен ежедневен тоалет. Как ли? Ами можем просто да сложим изчистени перлени обеци. Или можем да сложим изчистено колие, само с една перла като висулка на него. Отново- креативност!

Стига да има желание, всяка жена може да използва перлите си по някакъв начин. Това, че хората твърдят, че перлените бижута са старомодни, съвсем не е истина. Перлите са финни, нежнии и красиви. С малко повече въображение, можем да направим от тези толкова деликатни бисерни топченца нещо изящно, което да носим в ежедневието си. Няма нищо по-изискано в кутийката за бижута на жената от перлено бижу. Така е, нали? Перлите олицетворяват жената. Няма как да не свържем перлите с образа на една класна и изискана дама, която знае как да изглежда добре.

Страхотни бижута може да откриете в сайта на бижутерия Бижузоун – зоната за бижута. Посете ни от тук: http://bijuzone.com

0 comments:

Post a Comment