Tuesday 5 August 2014

Климатици за офиса и дома


Работата в офис среда изисква да бъдете максимално внимание от страна на персонала и труд в нормални условия. Последните са задължение за работодателите, които освен модерна техника и мебели, трябва да осигурят и подходяща температура през четирите сезона пролет, лято, есен и зима.

Онези, които не сложат необходимата климатична инсталация и вентилация се наказват с глоба според новите законови разпоредби у нас. Естествено няма задължения относно вида на използваните климатици, а само това те да работят и да предпазят служителите ви от прегряване, студ, сърдечни или мозъчни проблеми.

Това стимулира фирмите за продажба на климатици, да свалят цените и да предложат висококачествени системи за отопление и охлаждане. В интернет пространството ще откриете десетки инверторни или конвенционални модели в размери асоциирани с помещенията ви.

За да вземете максимум от един климатик обаче е необходимо да вложите старание по изграждане на ефективна топлоизолация за конкретното помещение. Така например може да сложите ПВЦ дограма на вратите или прозорците в кабинета ви, за да не допускате излаз на топина.

Освен за кабинетите климатичните системи са особено подходящи и за жилището ви. Тук обаче залагайте на сигурни и изпитани марки като Daikin, Panasonic, LG и други, защото евтините оферти няма да ви дадат очакваните резултати, особено ако искате да употребите машината за повече от едно помещение.

Добре уплътнения апартамент със съответната алуминиева или ПВЦ дограма ще повиши ползата от климатика и вие ще се радвате на приятни температури през цялата година.

Как да постигнете безупречна топлоизолация и климатизация за помещенията ви, ще прочетете в следващите ни публикации, които се надяваме да ви бъдат максимално полезни. Пожелаваме ви всичко добро и наслука!

0 comments:

Post a Comment