Wednesday 11 June 2014

Как да стана добър блогър?

Блогърите обичат да публикуват интересна информация в интернет и точно поради този факт, се радват на голям обществен интерес. Всяка уникално написана статия носи на даден блог желания трафик, което е достатъчна причина да започнете още днес.

Колкото повече потребителите привлечете на блога си, толкова по-голям шанс имате за придобиване на известност, а защо не и да спечелите някой лев от реклама.  

Това, което трябва да се знае обаче е, че блог не се прави с цел печалба, а главно за писане по различни теми. Почти всеки голям сайт има собствен блог, но главните доходи не идват от него. Пишете увлекателни истории за посетителите и те ще ви се отблагодарят, ставайки ваши редовни читатели.  

Да вземем пример от блога http://ivanborisov.com/, тъй като в него се пише разнообразно и то не по една тема. Спокойно можем да кажем, че това е пример за добър блогър, без да имаме каквито и да е съмнения. Вижте публикациите и ще се уверите във всичко, което пиша на този етап.

Иван Борисов има своето място в интернет, понеже предлага адекватни решения на най-различни проблеми, пише разнообразно и четливо, както и ще забележите ако посетите връзката на горния ред. Последвайте примера на този млад мъж няма да сбъркате в действията си.

Грамотно написаното и често обновявано съдържание са най-важните неща в заниманията на блогърите по света и у нас. С упорит труд добрите резултатите няма да закъснеят дълго време. Аз ви желая всичко добро и дано съм успял да бъда полезен с публикацията си в моя блог.

1 comment: