Monday 25 August 2014

Обувките с които изглеждаме по-слаби

Има много модели обувки – обувки с платформа, обувки на ток, обувки с равна подметка, сандали, боти, ботуши, летни боъуши и куп други. Но има един единствен модел обувки, които правят жена да изглежда по-висока, по-стилна и по-слаба, а именно това са обувките с висок ток. Те не само са вечната класика, но са и най-добрия приятел на жената. Този тип обувки са секси и сега ще им отделим малко повече внимание, за да ги анализираме. И разбира се ще споделим анализа си с вас.

Доказано е, че оптималната височина на тока с която една жена се чувства добр е 10 см. за това за да се чувстватв комфортно и удобно в тези обувки е добре височината на тока да не е повече от 10см.. В случай, че не можете да устоите на по-високия ток алтернативен вариант е силиконови стелки, много удобни и крака се чувства отпочинал и не се натоварва, а в същото време придават на походката ви повече самоувереност.

Не е добре да носите обувки с каишка около глезена, крака изглежда по-дебел и по-къс. Ако нямате проблеми с височината дебелината на крака каишките няма да са ви проблем. Обувките, които са отворени отпред ще балансират краката ви и няма да се чувствате неустоичиви, за това е добре да имате и поне един такъ чифт.

Ако обичате високия ток, но ви е трудно да се справите с ходенето, може да си вземете обувки с висок ток и скрита платформа. На външен вид изглежда, че сте стъпили на много високи обувки и хората се чудят как ходите с тях, но всъщност не е така, защото скритата подметка улеснява вашето ходене.

Обувките с висок ток и отворена пета правят крака по-строен и елегантен. И за финал може да кажем „Носете обувки с ток!”, винаги ще изглеждате по-добре с едни такива обувки, а и никога няма да останете незабелязана от другия пол.

0 comments:

Post a Comment