Wednesday 28 May 2014

Какво да носим с обувките тип Оксфорд


Жените имат множество мокасини, маратонки, обувки на токове, но все повече се отдава предпочитание на оксфордите. Всички техни почитателки трябва да знаят, че тези модели са много своеобразни и е нужна определена хитрост, за да не изглеждат смешно и странно в тях. Трябва да знаят и с какво и как да ги съчетават, за да изглеждат наистина впечатляващо.
Една от най-сполучливите комбинации е с къси панталони и шорти. А за по-стилна визия може да се добави женствена блуза и ярки аксесоари.

Оксфордите могат да се прибавят към всякаква пола. Сложете къса пола, едноцветен пуловер или жилетка, тъмни чорапогащи или клин и наистина ще изглеждате стилно и секси.
Най-лесният начин да не сбъркате, е да обуете такъв модел, когато сте с дънки и спокойно може да добавите туника или плетена жилетка.

Панталоните, които придават стилен и делови вид, трябва да са ушити по последен писък на модата, да откриват леко глезените и да подчертават краката, за да е удачна комбинацията им с обувки тип Оксфорд. Към този комплект задължително прибавете модна чанта и голяма огърлица.Обувките чудесно пасват на ежедневни рокли, на ризи и рокли пуловери, на леки и ярки рокли с набори.

И още няколко малки съвета.

Оксфордите изглеждат отлично на по-тънки крака. Не забравяйте за това, когато решите да си купите такива обувки. Ако краката ви са по-пълни, не се отказвайте от новата придобивка, просто ги носете с по-тъмни чорапогащи или дънки.

Тези модели стоят чудесно и с чорапогащи. Избирайки поредния тоалет, включващ и тях, подберете интересни чорапогащи. Импровизирайте, експериментирайте с чорапогащи с рисунки или бродерии.

Много важно е да се спрете на подходящия и нужен за вас чифт обувки, съобразявайки се с личния си стил, за да може да ги комбинирате с повече дрехи. Не е за подценяване и цвета на модела. Има универсални цветове, които подхождат за всички сезони:черен, шоколадов и бордо. Има оксфорди, изработени от лачена кожа, подходящи за работа, за офиса, за срещи.За ежедневието най-подходящи са модели в сиво и в цвят на зехтин.

0 comments:

Post a Comment